lørdag den 26. oktober 2013

Angelina småkager



Grunddej :

  • 125g smør
  • 100g sukker
  • 100g brun farin
  • 1 helt æg
  • 200g mel
  • 2-3 tsk. Vanille sukker
  • 2-3 tsk. Bagepulver

Fyld efter smag og behag:

  • End bedste- 150g hakket chokolade
  • Klassikeren- havregryn og rosiner
  • Den sjove- abrikos og havregryn
  • Den raffinerede - abrikos og hvid chokolade
  • Den onde- 100g hakket mørkt chokolade og 50g revet marcipan

Fremgangsmåde:

Køreplan:
Smør, sukker, farin piskes sammen
Æg tilsættes
Mel,vanille,bagspiller blandes sammen og røres i.
Fyld (frit valg) kommes i
Lægges på bagepapir med stor ske (eller tag nogle klumper i hånden) ikke rulle for meget med dejen, og klem dem ikke flade... De flader ud af sig selv.
Bages i 8-10 min i varm ovn (mindst 200 grader), til de er gyldne.
Det er vigtigt at de ikke bliver for mørke i ovnen. S bliver de for hårde, når de bliver kolde. De skal være sprøde udenpå og bløde indeni......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar