- 2 lagekagebunde
- 6 blade husblas
- 400 gram kvark
- 4 dl creme fraiche
- 240 gram sukker
- 4 tsk reven citronskal
- 4 spsk citronsaft
- 1/2 l piskefløde
Fremgangsmåde:
Husblas blødes op i koldt vand i 5 min.Rør kvark m. creme fraiche, sukker og citronskal sammen
Træk husblas op m. det vand der hænger ved
Smelt husblas i vandbad
Afkøl husblas m. citronsaft
Hæld husblasblanding i kvarkblanding under kraftig piskning (til creme)
Pisk fløden fast og vend den forsigtigt i cremen
Placér 1 stk lagkagebund på et fad i en springform u. bund
Fordel kvarkblanding på lagkagebunden og læg derefter den resterende lagkagebund på toppen.
Kagen stilles i køleskab et par timer
Inden servering sigtes flormelis over kagen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar