lørdag den 26. oktober 2013

Kvark kage


Ingredienser:
  • 2 lagekagebunde
  • 6 blade husblas
  • 400 gram kvark
  • 4 dl creme fraiche
  • 240 gram sukker
  • 4 tsk reven citronskal
  • 4 spsk citronsaft
  • 1/2 l piskefløde

Fremgangsmåde:

Husblas blødes op i koldt vand i 5 min.
Rør kvark m. creme fraiche, sukker og citronskal sammen
Træk husblas op m. det vand der hænger ved
Smelt husblas i vandbad
Afkøl husblas m. citronsaft
Hæld husblasblanding i kvarkblanding under kraftig piskning (til creme)
Pisk fløden fast og vend den forsigtigt i cremen
Placér 1 stk lagkagebund på et fad i en springform u. bund
Fordel kvarkblanding på lagkagebunden og læg derefter den resterende lagkagebund på toppen.
Kagen stilles i køleskab et par timer
Inden servering sigtes flormelis over kagen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar