lørdag den 26. oktober 2013

Citronmuffins med marengs


 Portioner: 12

Ingredienser:

  • 125g smør
  • 150 g sukker
  • Fintrevent citronskal 1 stk
  • 3 æg
  • 3/4 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 12 tsk Leon curd
  • Marengs
  • 2 æggehvider
  • 125 g sukker

Fremgangsmåde:

Rør smør, sukker og citronskal blødt og cremer. Pisk æggene i et ad gangen, og tilsæt mælk. Rør hvedemel samt bagepulver i dejen, og fordel i 12 muffinforme. Bag dem ca. 20 min ved 175° , og sæt dem til afkøling. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen, og pisk, til marengensen er sej og luftig, lav et hul i toppen af hver muffin med en teske, og fyld hullet med citroncrem. Sprøjt marengensen på som låg, og sæt kagerne i oven cirka 5 min ved 225° , til marengsen er gylden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar