lørdag den 26. oktober 2013

Squash muffins



Ingredienser:

  • 3 Æg
  • 250 g Sukker
  • 21⁄2 dl Solsikkeolie
  • 4 – 500 g Groftrevet Squash
  • 3 – 350 g Mel
  • 1⁄4 tsk. Bagepulver
  • 2 tsk. Natron
  • 1⁄2 tsk. Salt
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 3 tsk. Kanel
  • 11⁄2 dl. Nøddeflager (kan undlades)

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Pisk olie i.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt sammen.
Dejen hældes i en springform, lille bradepande eller som muffinsforme. Bages ved 180oC i ca. 20 min. som muffins eller ca. 40 min. som ”stor” kage. Afkøl kagen – og pynt evt. med hoftecreme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar