INGREDIENSER
- 250 g margarine
- 250 g sukker
- 200 g brun farin
- 2 æg
- 140 g mel
- 150 g havregryn
- 150 g kokosmel
- 4 tsk vanillesukker
- 2 tsk natron
FREMGANGSMÅDE
Smelt smørret i en gryde. Sluk for den så snart det er smeltet.
Kom sukker og æg i gryden og rør det hurtigt sammen til en grov creme.
Kom resten af ingredienserne i gryden og rør det hurtigt sammen.
Sørg for at bagepulveret bliver fordelt godt imellem melet og havregrynene.
Kom så 9 styk på en bradepande (3x3). Hver af dem skal være 1 spsk (15ml). Hvilket i dette tilfælde er nemmest at opnå ved at tage en ½ almindelig spiseske med top.
Du behøver ikke gøre dem flade. Det skal bagepulveret og ovnens varme nok gøre for dig. Bare læg dem i en klump.
Bages i ca. 10 minutter ved 175 grader varmluft. Vend bradepanden efter 6-7 minutter hvis din ovn ikke varmer helt jævnt. Det gør de fleste ovne ikke...
Det må gerne være godt brune, men hold øje med at de ikke bliver alt for mørke. Det går lige pludselig stærkt! Når de er mørke i kanten er de færdige.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar