forberedelse 120 stk
INGREDIENSER
- 1000 gram Hvedemel
- 750 gram Smør
- 375 gram Sukker
- 2 Æg
- 0.5 tsk. Vanillesukker
- Fyld:
- 25 gram Mandler, smuttede
- 25 gram Mørk chokolade 44%
- 25 gram Kakao
- 1 Æg
FREMGANGSMÅDE
Mel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres med have sin normale konsistens. Dejen rulles ud til en tyk pølse og deles i 3 lige store dele.
Dej 1.
Æltes med hakkede mandler, og dejen rulles ud i pølsefacon og trykkes trekantet. Efter afkøling skæres dejen i skiver og anbringes på en let smurt plade.
Dej 2.
Æltes med hakket chokolade forsigtigt i, og dejen rulles ud i pølsefacon og trykkes oval. Skæres i skiver efter afkøling og anbringes på en let smurt plade.
Dej 3.
Dejen deles i to lige store dele, og i den ene del indarbejdes 25 g. kakao. De to dejstykker rulles ud i to lige store firkanter, stryges på oversiden med æggestrygelse og lægges oven på hinanden, og rulles sammen som en roulade og skæres efter afkøling ud i skiver og sættes på en let smurt bageplade.
Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 6 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten
Når kagerne er bagt, sættes de til afkøling på en bagerist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar