torsdag den 10. juli 2014

Bedstefars skæg




INGREDIENSER

  • 125 g sukker
  • 125 g smør
  • 4 æggeblommer
  • 300 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1½ dl mælk
  • Fyld:
  • 1½ dl abrikosmarmelade el. jordbærsyltetøj (hvad du bedst kan lide)
  • Top:
  • 4 æggehvider
  • 250 g sukker

FREMGANGSMÅDE


Rør smør og sukker blødt og luftigt. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Fold mel og bagepulver i skiftevis med mælk. Hæld i foret bradepande (ca. 30 x 40 cm) og bag i 15 min. ved 170°. Smør forsigtigt marmeladen over. Pisk hviderne halvstive og pisk så sejt med sukkeret tilsat ad 4-5 omgange. Smør på som top og bag færdig ved samme temperatur i 15-20 min. mere.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar