INGREDIENSER
- 250 g optøet, frossen helbladet spinat
- 1 pizzadej - færdig (ca. 25 x 30 cm)
- 1⁄2 spsk Kærgården
- 150 g revet modnet ost
- 2 tsk tørret oregano
- 1⁄2 spsk Kærgården
- 1⁄2 tsk havsalt, fx maldon
FREMGANGSMÅDE
Kom spinaten i en sigte og pres væden fra. Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og pensl halvdelen med fedtstof. Fordel herpå spinat, ost og oregano og fold den anden halvdel over og luk pizzaen godt - nip kanten sammen.
Pensl med fedtstof og drys med salt. Bag det fyldte brød midt i ovnen. Lad det køle let af på en bagerist inden servering.
Tips
Server fx brødet sammen med en tomatsalat og grillet kød og du har et aftensmåltid.
Brødet kan evt. lunes på grillen.
Bagetid
Ca. 12 min. ved 225 grader
Ingen kommentarer:
Send en kommentar