torsdag den 24. november 2016

Kanelsnegle cupcake


INGREDIENSER

  • Cupcake:
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 113 g smør rumtemp
  • 201 g sukker
  • 240 ml mælk
  • 2 æg
  • 1-1/2 tsk vanille
  • Fyld:
  • 50 gvfarin
  • 60 g valdnødder
  • 2 tsk kanel
  • Topping:
  • 224 g smøreost
  • 113 g smør
  • 2 tsk vanille
  • 1 tsk kanel
  • 640 g flormelis
  • Til fyldet:
  • I en lille skÃ¥l rør sammen brun sukker, pekannødder og kanel. Sæt til side.

FREMGANGSMÃ…DE

Forvarm ovnen til 150 °. 

Pisk sammen mel, bagepulver og salt.

Pisk smør og sukker indtil let og luftigt.

Tilføj æg, et ad gangen, rør godt efter hver æg

Tilsæt i vanille.

Alternativt tilsættes mel blandingen og mælk til smør blandingen, slå på lav hastighed efter hver tilsætning lige indtil kombineres.
Tag en 1 spsk dej i hver muffin form.
Drys omkring 1 tsk brun blanding sukker over dejen i form.
Tilsæt endnu 1 spiseskefuld af dejen jævnt over brunt sukker blandingen i form; tilfør endnu teskefuld brun sukker blanding.
Bages i 18 til 20 minutter eller indtil en kødnål rent.

For The Cinnamon Flødeost Glasur:

Bland smør, flødeost, kanel og vanille indtil let og luftigt.
Tilsæt floresukker ludt af gangen.
Hvis frosting er for tyk tilsæt mælk 1 spiseskefuld ad gangen for at nå spredning konsistens.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar