torsdag den 19. januar 2017

Red velvet brownies



Kilde mig selv

INGREDIENSER

  • Dej:
  • 113 G bitter-sød chokolade,hakket
  • 170 g smør
  • 450 gram sukker
  • 4 æg
  • 170 hvedemel
  • 1 flaske rød frugtfarve
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 tsk vanille ekstrakt
  • ⅛ tsk salt
  • Frostning:
  • 225 flødeost, stuetemperatur
  • 75 gram smør, blødgjort
  • 330-350 gram flormelis
  • 1 tsk citronsaft (eller vanilje)
  • (Valgfrit) 1½ tsk citronskal

FREMGANGSMÅDE


Forvarm ovnen til 180 grader. 
Smelt chokolade og smør i en stor mikrobølgeovn-safe skål. Pisk sukker, indtil det blandet godt. Rør æggene et ad gangen. Rør mel og næste 4 ingredienser. Hæld blandingen i formen, jeg brugte en 23x23 lidt større kan godt bruges.
Bages ved 180 grader i 25 til 30 minutter eller indtil den er fugtig i midten. Cool helt på en bagerist (ca. 2 timer), før frosting.
Smør frostning ud over.Skæres i firkanter. Opbevares i køleskab.
Frostning
Kombiner flødeost og smør med en mixer på medium hastighed, indtil glat og cremet. Bland citronsaft (og citronskal, hvis du bruger).
Tilføj flormelis lidt ad gangen, indtil fluffy.
Gem op til 5 dage i køleskabet.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar