torsdag den 19. januar 2017

Lakridsmuffin med hindbær



INGREDIENSER

  • 10 gr stuetempereret smør
  • 225 g sukker
  • 2 store æg
  • 1 dl mælk
  • 220 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 1/2 spsk lakridspulver
  • 1/2 vaniljestang (kornene)
  • 100 g hindbær
  • Frostning:
  • 100 g blødt smør
  • 300 g flormelis
  • 200 g mascarpone
  • 200 g hvid chokolade (uden nødder)

FREMGANGSMÅDE


Tænd ovnen på 180 grader og sæt papirsforme i en 12-hullers muffinsbradepande.
Pisk smør, sukker og vanilje godt sammen i en stor skål med elpisker. Det skal være lyst og luftigt.
Tilsæt æg et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Tilsæt mælk.
Bland mel, lakridspulver og bagepulver i en skål og sigt det i dejen.
Bland dejen omhyggeligt med en kageskraber. Fyld forsigtigt muffinsformene to tredjedele op med dej tilsæt lidt hindbær på toppen
Bag dem i ovnen i 20-25 minutter ved 180 grader, til de er gyldenbrune.
Lad dem køle helt af (kan med fordel bages dagen før brug) og dekorer med Frostning.
Pisk smør og flormelis, og tilsæt mascarpone. Smelt den hvid chokoladen over et vandbad, og rør den i cremen. Klar til at komme på dine cupcakes








Ingen kommentarer:

Send en kommentar