torsdag den 2. februar 2017

Peanut butter Mississippi med brownies






Kilde:spicysouthernkitchen.com/peanut-butter-mississippi-mud-brownies/

INGREDIENSER

  • 113 g usødet chokolade
  • 402 g sukker
  • 227 g smør, blødgjort
  • 4 æg
  • 128 g mel
  • 1 tsk vanille ekstrakt
  • 115 g halvsød chokolade chips
  • 75 g mini skumfiduser
  • 190 g jordnøddesmør
  • 1 tsk rapsolie
  • 57 g smør
  • 3 spsk usødet kakao
  • ¼ dl mælk
  • 256 g flormelis
  • ½ tsk vanille ekstrakt

FREMGANGSMÃ…DE

Forvarm ovnen til 180 °. 
Hak chokoladen i små stykker, læg i en lille tung bundet gryde og varm over svag varme under konstant omrøring, indtil det er smeltet. Fjern fra varmen.

Ved hjælp af en rørmaskine, pisk smør og sukker ved middel hastighed, indtil det er let og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, vent, indtil hvert æg er blandet i, før du tilføjer den næste.
Tilføj smeltet chokolade, bland godt. Tilføj mel og 1 tsk vanille ekstrakt og bland på lav hastighed, indtil mel er blandet.

Spred dejen i en 23x33 cm pande . Drys semi-sød chokolade chips på toppen og bages i 30 minutter, hvis du bruger en metal pande og lidt længere i et glas Pyrex fad.

Drys skumfiduser pÃ¥ toppen af ​​brownien og sæt den tilbage til ovnen pÃ¥ øverste rille i 1-2 minutter, eller indtil skumfiduser er smeltet og let brunet pÃ¥ toppen.

Bland jordnøddesmør og rapsolie i en lille skÃ¥l og sæt den i mikrobølgeovn i 10 sekunder pÃ¥ HIGH. Rør sammen og spred pÃ¥ toppen af ​​den skumfidus dækkede brownie.

For chokolade frosting, bland ¼ smør, usødet kakao og mælk i en gryde og kog over medium varme under konstant omrøring i 2-3 minutter .. Pisk flormelis og vanille ekstrakt i indtil den er glat. Drys oven pÃ¥ brownien.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar