onsdag den 31. maj 2017

Boston Cream cupcakes


INGREDIENSER

  • VANILLA CUPCAKES
  • 84 g, usaltet smør, stuetemperatur
  • 155 g sukker
  • 86g creme fraiche, stuetemperatur
  • 2 tsk (10 ml) vanille ekstrakt eller vanillesukker
  • 3 store æggehvider, stuetemperatur
  • 163 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • ¼ tsk salt
  • 90 ml mælk, stuetemperatur
  • 30 ml vand, stuetemperatur
  • Vanille Creme fyld:
  • 2 æggeblommer
  • 78 g sukker
  • 1 1/2 spsk majsstivelse
  • 270 ml mælk
  • 14 g saltet smør
  • 1 tsk vanille ekstrakt eller vanillesukker
  • Chokolade ganache:
  • 338 g halv søde chokoladechips
  • 2 spsk glykose sirup
  • 210 ml tung fløde

FREMGANGSMÅDE

1. Forvarm ovnen til 176 ° C og tilbered en cupcakepande.

2. I en stor skål tilsæt, smør og sukker pisk sammen til den er lys i farve og fluffy, omkring 3-4 minutter. Spar ikke på mængden af ​​piske tid.

3. Tilsæt creme fraiche og vanille ekstrakt og bland godt.

4. Tilsæt æggehvider et af gangen, bland godt til godt i mellem hver. Skraber ned på skålens sider efter behov for at være sikker på, at alle ingredienser er godt indarbejdet.

5. Tilsætte de tørre ingredienser i en separat skål, og mål derefter mælken og vandet i en lille målekop.

6. Tilsæt halvdelen af ​​de tørre ingredienser til dejen og bland godt. Tilsæt mælkeblandingen og bland godt til godt kombineret. Tilsæt resterende tørre ingredienser og bland godt. Skraber ned på skålens sider efter behov for at være sikker på, at alle ingredienser er godt indarbejdet.

7. Fyld cupcake ca. halvvejs op. Bages i 15-17 minutter, eller indtil et tandstikker indsættes kommer ud med et par krummer.

8. Fjern cupcakes fra ovnen og lad dem køle i 2-3 minutter, og fjern derefter til rist for at afslutte afkøling.

9. Mens cupcakes køle, lav creme. Sæt æggeblommer i en mellemstor skål og pisk dem forsigtigt. Sæt til side.

10. Tilsæt sukkeret, majsstivelse og mælk til en stor gryde og bland til glat.

11. Kog, omrør kontinuerligt, over medium høj varme, indtil blandingen begynder at tykke og boble.

12. Reducer varmen til medium og lad dem simre i 2 minutter. Fjern fra varme.

13. Tilsæt en lille smule mælkeblanding til æggeblommer og pisker sammen, og tilsæt derefter ægblanding til mælkeblanding.

14. Sæt gryden tilbage på varmen og bring den til en let koge. Lad koge i 2 minutter, omrør kontinuerligt.

15. Fjern fra varme og tilsæt smør og vanille ekstrakt. Rør til glat, og sæt derefter til side for at afkøle til stuetemperatur.

16. Mens cupcakes og creme køler, lav chokolade ganache. Sæt chokoladechips og glykose sirup i en stor skål.

17. Lad den creme koges og hæld derefter over chokoladechipsen. Lad det sidde i 3-5 minutter, og vis derefter til glat.

18. Sæt chokolade ganache i køleskabet, indtil det er helt køligt og fast, 1-2 timer.

19. Når alt er afkølet og klar, skar et hul i midt af cupcakes. 

20. Opdel creme mellem cupcakes og udfyld centrene.

21. Top cupcakes med chokolade ganache. 

22. Køle cupcakes indtil de er klar til at blive spist. Cupcakes er bedst i 2-3 dage.

23. Har lavet en ver. 2 som hedder Boston creme rarbarber cupcakes 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar