onsdag den 31. maj 2017

Boston Creme Rabarber Cupcake


INGREDIENSER

  • VANILLA CUPCAKES
  • 84 g, usaltet smør, stuetemperatur
  • 155 g sukker
  • 86g creme fraiche, stuetemperatur
  • 2 tsk (10 ml) vanille ekstrakt eller vanillesukker
  • 3 store æggehvider, stuetemperatur
  • 163 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • ¼ tsk salt
  • 90 ml mælk, stuetemperatur
  • 30 ml vand, stuetemperatur
  • Rabarber curd:
  • 300 g rabarber
  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 0,75 dl vand
  • 2 spsk citronsaft
  • 50 g smør
  • Mascapone frostning:
  • 250 g mascapone
  • 5 spsk flormelis
  • Kornene af 1 vaniljestang

FREMGANGSMÅDE

1. Forvarm ovnen til 176 ° C og tilbered en cupcakepande.
2. I en stor skål tilsæt, smør og sukker pisk sammen til den er lys i farve og fluffy, omkring 3-4 minutter. Spar ikke på mængden af ​​piske tid.
3. Tilsæt creme fraiche og vanille ekstrakt og bland godt.
4. Tilsæt æggehvider et af gangen, bland godt til godt i mellem hver. Skraber ned på skålens sider efter behov for at være sikker på, at alle ingredienser er godt indarbejdet.
5. Tilsætte de tørre ingredienser i en separat skål, og mål derefter mælken og vandet i en lille målekop.
6. Tilsæt halvdelen af ​​de tørre ingredienser til dejen og bland godt. Tilsæt mælkeblandingen og bland godt til godt kombineret. Tilsæt resterende tørre ingredienser og bland godt. Skraber ned på skålens sider efter behov for at være sikker på, at alle ingredienser er godt indarbejdet.
7. Fyld cupcake ca. halvvejs op. Bages i 15-17 minutter, eller indtil et tandstikker indsættes kommer ud med et par krummer.
8. Fjern cupcakes fra ovnen og lad dem køle i 2-3 minutter, og fjern derefter til rist for at afslutte afkøling.
9. Mens cupcakes køle. Rens og skær rabarber i små stykker.Kog rabarber, 50 g sukker og vand i ca. 15 min.
10. Tilsæt citronsaft og pisk rabarberne helt i stykker. Pisk 150 g sukker og æg til en hvid luftig masse
11. Hæld rabarbermassen forsigtigt ned i æggemassen og pisk let. Kom det hele tilbage i gryden og kog op ved middel varme – ca. 15 min.
12. Massen skal tykne og kun lige op at koge. Hæld det hele i en blender og tilsæt smør i små stykker lidt ad gangen.
13. Den færdige rabarbercurd hældes på et glas og sættes på køl, lav creme. Sæt æggeblommer i en mellemstor skål og pisk dem forsigtigt. Sæt til side.
14. Rør mascaponen sammen med flormelis og vaniljekorn. Fyld den i en sprøjtepose. Den er brugbar med det samme. Bliver den for blød lægges den blot i køleskab.
15. Frostingen kan farves med pastafarver.
16. Når alt er afkølet og klar, skar et hul i midt af cupcakes. 
17. Opdel creme mellem cupcakes og udfyld centrene.
18. Top cupcakes med Mascapone frostning. 
19. Køle cupcakes indtil de er klar til at blive spist. Cupcakes er bedst i 2-3 dage.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar