INGREDIENSER
- 75 g sukker
- 1 tsk. kartoffelmel
- 1 tsk. citronsyre
- 2 dl blandet saft (f.eks. solbær)
- ½ tsk. rød frugtfarve
- 10 blade husblas
- 1 tsk hindbær essent
- 1 spsk. vindruekerneolie
FREMGANGSMÅDE
Udblød husblassen i koldt vand. Bland sukker, kartoffelmel, citronsyre og saft i gryden. Varm blandingen op under omrøring, til sukkeret er smeltet, tag gryden af varmen og tilsæt frugtfaven. Lad husblassen dryppe godt af og rør den i den varme sukkermasse. Pensl i 2-3 isterningebakker el. en bradepande på 20 x 30 cm med olien. Hæld sukkermassen i isterningebakker el. bradepande og stil dem på køl, til vingummien er størknet. Vend vingummierne ud af bakker el. bradepande og skær dem eventuelt i passende stykker.
Se også opskriften på chokoladekarameller med mandler
Ingen kommentarer:
Send en kommentar