mandag den 30. december 2013

Hjemmelavet vingummi




INGREDIENSER

  • 75 g sukker
  • 1 tsk. kartoffelmel
  • 1 tsk. citronsyre
  • 2 dl blandet saft (f.eks. solbær)
  • ½  tsk. rød frugtfarve
  • 10 blade husblas
  • 1 tsk hindbær essent
  • 1 spsk. vindruekerneolie

FREMGANGSMÅDE


Udblød husblassen i koldt vand. Bland sukker, kartoffelmel, citronsyre og saft i gryden. Varm blandingen op under omrøring, til sukkeret er smeltet, tag gryden af varmen og tilsæt frugtfaven. Lad husblassen dryppe godt af og rør den i den varme sukkermasse. Pensl i 2-3 isterningebakker el. en bradepande på 20 x 30 cm med olien. Hæld sukkermassen i isterningebakker el. bradepande og stil dem på køl, til vingummien er størknet. Vend vingummierne ud af bakker el. bradepande og skær dem eventuelt i passende stykker.
Se også opskriften på chokoladekarameller med mandler







Ingen kommentarer:

Send en kommentar