torsdag den 28. maj 2015

Raspberry-Ricotta Cake




INGREDIENSER

  • Nonstick vegetable oil spray
  • 170 g mel
  • 225 g sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • ¾ tsk salt
  • 3 stor æg
  • 340 g ricotta
  • ½ tsk vanilla extract
  • 115 g smør
  • 200 g frosen hindbær el brombær

FREMGANGSMÅDE

Forvarm oven til 180°.
Anvend en 22-diameter kageform forret med bagepapir og spray olie.

Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en stor skål.

Pisk æg, ricotta og vanille i en mellemstor skål indtil glat; vend de tørre ingredienser i, indtil det er blandet godt.
Bland så smørret i, efterfulgt af ¾ kop hindbær, pas på ikke at knuse bærrene.

Skrab dejen ud i den forberedte form og strø de resterende ¼ kop hindbær over toppen.

Bag kagen til den er gyldenbrun og test kagen med en kødnål i midten til den kommer ud ren,
Bagetid ca 50-60 minutter.
Lad afkøle mindst 20 minutter før den tages ud af formen.

Kagen kan nemt laves op til 2 dage i forvejen.



















Ingen kommentarer:

Send en kommentar