INGREDIENSER
- Nonstick vegetable oil spray
- 170 g mel
- 225 g sukker
- 2 tsk bagepulver
- ¾ tsk salt
- 3 stor æg
- 340 g ricotta
- ½ tsk vanilla extract
- 115 g smør
- 200 g frosen hindbær el brombær
FREMGANGSMÅDE
Forvarm oven til 180°.
Anvend en 22-diameter kageform forret med bagepapir og spray olie.
Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en stor skål.
Pisk æg, ricotta og vanille i en mellemstor skål indtil glat; vend de tørre ingredienser i, indtil det er blandet godt.
Bland så smørret i, efterfulgt af ¾ kop hindbær, pas på ikke at knuse bærrene.
Skrab dejen ud i den forberedte form og strø de resterende ¼ kop hindbær over toppen.
Bag kagen til den er gyldenbrun og test kagen med en kødnål i midten til den kommer ud ren,
Bagetid ca 50-60 minutter.
Lad afkøle mindst 20 minutter før den tages ud af formen.
Kagen kan nemt laves op til 2 dage i forvejen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar