lørdag den 9. maj 2015

Trisha Hill's Amish Grandmother cremepie


INGREDIENSER

  • Fyld:
  • 150 g sukker
  • 1/8 tsk salt
  • 480 ml sødmælk
  • 120 ml fløde
  • 55 g farin
  • 2 æggeblommer
  • 30 g majsstivelse
  • 1 tsk vanilla
  • Tærtedej:
  • 250 g hvedemel
  • 227 g smør
  • 1/2 tsk salt
  • 4 tsk koldt vand

FREMGANGSMÅDE

Tærtendejen:
Tærtedej: Hæld mel, smør ig salt i en foodprocessor og kør dejen hurtigt sammen tilsæt vand ig kør færdig. Læg den i køleskabet i 30 min.
Fyld:
Tilsæt sukker, salt, sødmælk, æggeblommer og fløde i en gryde og varm det op. I en anden gryde tilsæt farin og majsstivelse. Gradvis tilsæt det varme ned i farin/majsstivelse og pisk over medium varme i ca 5 min. Lad den simmer i et min og tilsæt vanilla. Hæld det med i tærten dejen, drys lidt kanel og muskatnød. Bag i 225 grader i 50-60 min, til den er gylden. Tjek efter 45 min, når den ikke er så jiggle er den færdig.




















Ingen kommentarer:

Send en kommentar