torsdag den 28. september 2017

Vanilje lilla kage

Vanilje Lilla Kage




Kilde: peasandpeonies.com/vanilla-purple-cake-with-lemon-buttercream

INGREDIENSER

  • 340 gram smør stuetemperatur
  • 563 gram hvedemel
  • 1½ spsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 500 gram sukker
  • 6 store æg rumtemperatur
  • 2 vanilje bønner frø kun eller 1 spsk vanilje ekstrakt
  • 375 ml fløde
  • 15 dråber lilla gel farve
  • Citron Buttercream:
  • 226 gram usaltet smør stuetemperatur
  • 400-600 gram florsukker
  • 1 spsk citronskal
  • 4-6 spsk frisk citronsaft
  • friske brombær

FREMGANGSMÅDE

Forvarm ovnen til 175 grader.

Læg papir i en bradepande (43 cm x31 cm x2,5 cm )

Pisker mel, bagepulver og salt, i en stor skål og sæt til side.

Pisk smør og sukker sammen i køkkenmaskinen ved mellem høj hastighed indtil den lys og fluffy, cirka 3 minutter. Reducer hastigheden til medium og slå i æggene, en ad gangen, skraber ned på skålens sider efter behov. Slå i vaniljefrø (eller vanilleekstrakt) og gel madfarvning.

Ved lav hastighed skal du begynde at slå i melblandingen i smørret i 3 satser, skiftevis med fløde (eller mælk), der begynder og slutter med melblandingen, indtil den er lige glat. Tilføj yderligere mad gel farve hvis det er nødvendigt for den ønskede farve.

Sæt i oven og bage den til den er lyse brun , 30 - 35 minutter, afhængig af ovnen, begynder at tjekke efter 25 minutter. Et tandstikker indsat i midten af ​​kagen skal komme ud rent.

Fjern fra ovnen og lad den afkøle i gryden i 15 minutter, hvorefter du ved hjælp af bagepapiret glider kagen fra panden og afkøle helt.

Når du er helt afkølet, trim toppen af ​​kagen med en lang serrated kniv eller en kage leveler for at gøre det ens. Trim siderne af kagen.

Brug en rustfrit stålfirkantform, skær kagen i minikager og sæt den til side.

Citron Buttercream:

I skålen af ​​en elektrisk mixer, slå smør indtil cremet. Slå i florssukker startende med lav hastighed, jeg tilføjede 4 kopper, hvis du vil have smørcreme sødere kan du tilføje 1 mere kop sukkervarer sukker. Bland i citronskal og citronsaft. Stop med at skrabe siderne og bunden af ​​skålen.

Samle:

Rør citron frost over et lag kage, top med et andet lag kage efterfulgt af det sidste (øverste lag) citronfrystning og dekorér med friske brombær. Gentag med de resterende kager.

Køles mindst en time før servering.

Opbevar kager i køleskabet. Kagen serveres bedre samme dag, når det er den friske, anden dag er det også godt, men den tredje dag kan det begynde at tørre ud, da det ikke er helt dækket af frosting.

God fornøjelse!



















Ingen kommentarer:

Send en kommentar