onsdag den 10. januar 2018

Appel crumble cheesecake


INGREDIENSER

  • Appel crumble cheesecake:
  • Bund:
  • 18 digestive kiks
  • 100 g smør
  • 1 knivspidst salt
  • Fyld:
  • 2 pakker Philadelphia (400g)
  • 1 pakke mascarpone (250g)
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk vanille
  • Æblerne:
  • 4 æbler skrællet og skåret i små stykker
  • 100 g farin
  • 1 spsk kanel
  • 75 g rosiner
  • Crumbel:
  • 100 g farin
  • 100 g mel
  • 50 g havregryn
  • 50 g smør

FREMGANGSMÅDE

Fremgangmåde:

Ovnen opvarmes til 180 ° C springform 22 cm 

I en bageplade blandes æbler, sukker, kanel og rosinerne og bages i 25 minutter. Sæt ovnen ned til 160 ° C.

I en foodprocessor skal du tilføje alle ingredienserne til kiksebunden og puls, indtil alt er blandet til en blød smuldrende tekstur, og sæt til side.

Tilsætte ingredienserne til crumble i foodprocessoren og bland det godt. Det skal være brødcrumb-lignende og sæt til side.

Tilsæt alle ingredienserne til cheesecake bland til den er ensartet og glat.

I en springform kom kiks base i og tryk indtil den er kompakt, derefter tilsættes ostekage fyldning og glat ned med en spatel. Tilsæt de hakkede æbler i et lag og hæld over karamel, der er tilbage i skålen, og drys crumble hen over derefter over .

Bag i 1 time og fjern derefter fra ovn, lad den køle af og sæt i mindst tre timer i køleskabet.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar