onsdag den 10. januar 2018

Cherry cheesecake cookies

INGREDIENSER

  • 210 g Graham kiks
  • 256 g mel
  • 3 tsk bagepulver
  • 340 g smør
  • 220 g farin
  • 2 æggeblomme
  • 240 g flødeost
  • 100 g sukker
  • 1 tsk vanille extrakt/ 3 tsk vanille sukker

FREMGANGSMÅDE

Fremgang:

Forvarm ovnen til 170 ° . Beklæd bageplader med papir eller silikonebagemåtter.

I en stor skål, pisker sammen graham kiks, mel og bagepulver.

I en medium skål, med en håndmixer, bland smør og brunt sukker indtil lys og fluffy; ca. 2 minutter. Tilsæt ægget hvid og smør og bland godt .

Rør grahamskiks's blandingen med smørblandingen, indtil den er samlet.

I et andet medium skål, bland flødeost og sukker sammen. Tilsæt i æggeblomme og vanille og bland til glat.

Brug 2 spiseskefulde kagedej og anbringes på bagplader. Flad let, tryk på din tommelfinger eller en rund måleskal i midten af ​​bolden for at skabe en lille skålform. Gentag med resterende dej.

Sæt eller rør flødeostblandingen i kagerne.

Bages i forvarmet ovn i 12 minutter eller indtil fyldningen er knap og kagerne er let gyldne.

Lad afkøles 5 minutter på bagpladerne, før de fjernes og køles fuldstændigt på et trådstativ.

Tilsæt kirsebærsovs fyldning på afkølet cookies lige før servering.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar